Naši kontakt podaci:

SIS d.o.o.
Gibanična 3,
48000 Koprivnica
tel./fax.: 048/625-004
email: sis@sis.hr

Početna stranica

Distribucija programa

Acronis programi

True Image 2014 i severske verzije
Disk Director Suite 11.0

Ideal programi

Paragon programi

Radmin programi

Edukacija

Brza škola interneta

ECDL - jesenski upisni rok

MS Excel - napredno

Testiranje IT znanja

Maloprodaja

Informatička oprema

Usluge servisa

Izrada ponude

Zatrazite ponudu

Partneri
Postanite partner

O nama

Kontakt podaci

Mapa weba

Paragon programi

Paragon Software Group (PSG) proizvodi (izrađuje) programe namijenjene za upravljanje tvrdim diskovima, kao što su programi za izradu i modificiranje particija tvrdih diskova, boot upravitelji, backup (sigurnosne kopije) programi i programi za dupliciranje softvera.


Paragon proizvodi dostupni su u kućnim (home) verzijama i poslovnim (verzijama) za upotrebu na osobnim računalima, mrežnim računalima i poslužiteljima.

Najvažniji proizvodi (programi) tvrtke Paragon su:

Paragon Partition Manager je robustan alat za potpuno upravljanje tvrdim diskom , od veličina, dodavanja ili brisanja particija do ispravljanje pogrešaka nastalih prilikom dizanja operacijskih sustava, također pruža i mogućnosti instaliranja više (multiple) operacijskih sustava.
Paragon Partition Manager dolazi u kućnoj i poslovnoj verziji, tj. kao: "Partition Manager 11 Personal" i "Partition Manager 11 Professional".

Za detaljnije informacije (nabavljivosti, cijeni...itd.) o Paragon Partition Manager kontaktiraj te nas.

Paragon Drive Backup je pristupačno rješenje za backup i recovery (oporavak) tvrdih diskova. Potpuni i diferencijalni backup može biti izrađen ručno, detaljniji plan backup-a može se izvoditi uz pomoć zadanih zadataka prema rasporedu, a sam oporavak se može izvoditi pomoću bootable CD medija.
Paragon Drive Backup dolazi u sljedečim verzijama: "Backup & Recovery 11 Home","Drive Backup 10 Workstation"," Drive Backup 10 Small Business Server" i "Drive Backup 10 Server".

Za detaljnije informacije (nabavljivosti, cijeni...itd.) o Paragon Drive Backup kontaktiraj te nas.

Paragon Hard Disk Manager je cjelovito rješenje, koje kombinira značajke Partition Manager i Disk Backup. Savršeno za male poduzetnike koji trebaju i particioniranje tvrdih diskova i alate za upravljanje, a imaje također i potrebu za backup svog sustava.
Paragon Hard Disk Manager dolazi u sljedečim verzijama: "Hard Disk Manager 11 Suite", "Hard Disk Manager 11 Professional" i "Hard Disk Manager 11 Server".

Za detaljnije informacije (nabavljivosti, cijeni...itd.) o Paragon Hard Disk Manager kontaktiraj te nas.

Paragon NTFS for Mac je univerzalni datotečni sustav upravljanja za cross-platformu za komunikaciju na mreža s Windows i Mac računala i korištenje zajedničkim NTFS skladištenje sredstava.

Za detaljnije informacije (nabavljivosti, cijeni...itd.) o Paragon NTFS for Mac kontaktiraj te nas.

Paragon Drive Copy omogućava brzu i jednostavnu migraciju Vaših poslovnih podataka i aplikacija online, kopirati diskove na više sustava ili izvođenje backup sa diska na disk, koje možete odmah koristiti (dignuti).
Paragon Drive Copy dolazi u sljedečim verzijama: "Drive Copy 11 Professional" i "Migration Suite for Server"

Za detaljnije informacije (nabavljivosti, cijeni...itd.) o Paragon Drive Copy kontaktiraj te nas.

Disk Wiper 10 Professional osigurava potpunu i lako čišćenje diska, brisanje svih živih podatke tako da se ne mogu vratiti s bilo kojom tehnologijom. Brzo i učinkovit "dezinficirajte" tvrdih diskova, kako bi se zaštitili vrijedne poslovne informacije, kad diskovi više ne koristimo.

Za detaljnije informacije (nabavljivosti, cijeni...itd.) o Disk Wiper 10 Professional kontaktiraj te nas.

Copyright © 2005-2013 : Sigurnost informacijskih sustava d.o.o.